Årets loppemarked 6 og 7 juni - vil du være med å hjelpe?


Published: 10.03.2015

I år som i fjor vil vi ikke kunne hente lopper da vi er alt for få i korpset til å kunne klare å gjennomføre det. Har du tid og unnvære trenger vi all hjelp vi kan få fra fredag 5.juni til søndag 7.juni. Ta kontakt på monpusen@gmail.com hvis du har lyst. Eller i uka om det skulle være bedre. Noen timer hjelper oss masse.

 

Årets loppemarked 6 og 7 juni - vil du være med å hjelpe?

Skolekorpsets årlige loppemarked arrangeres på

Vestby Prestegård 6 og 7. juni 2015

 

Til dette trenger vi fine, salgbare lopper.  Husk andre kan ha stor glede av ting og tang som ligger stuet bort. Vi hadde satt stor pris på om dere ville være behjelpelig med å sortere loppene før dere leverer. Eks: klær for seg, (Dame, herre, barn i hver sin sekk og merkes er det til stor hjelp), kopper og kar for seg, bøker for seg osv. Dette er ekstremt viktig da vi dessverre er veldig få og sparer oss for masse arbeid om dere er flinke. Vi er ikke en søppelstasjon! Og vær så snill og ikke sett fra dere lopper når det ikke er noen på prestegården !!

På forhånd takk for hjelpen J

NB! Vi tar ikke imot hvitevarer, hvite IKEA-hyller, brukte madrasser, dyner, puter, gamle bildekk / felger eller Tv, VHS filmer Vi sier også i fra om det er noe vi ikke vil ha ved levering. Er du usikker ring Monica på 98486850

Vi vil være på Vestby Prestegård følgende dager fra 18.00 – ca.20.30

 

  • Tirsdag 28 april                                 - Onsdag 20. mai
  • Onsdag 29.april                                 - Tirsdag 26. mai
  • Tirsdag 5.mai                                     - Onsdag 27. mai
  • Onsdag 6. mai                                     - Tirsdag 2. juni
  • Tirsdag 12. mai                              
  • Onsdag 13. mai
  • Tirsdag 19. mai